Samen voor een betere wereld.

Lees verder...

Samen met landeigenaren.

Ons doel is om mensen weer in contact te brengen met de natuur en inspiratie op te laten doen in prachtige omgevingen. Heb jij een stuk grond of ongerept land, en zou je extra inkomsten willen genereren door het natuurschoon te delen? Jij bepaalt of je alleen het land beschikbaar stelt of ook echt wilt meewerken in de operatie. Samen zorgen we voor een minimale impact op jouw omgeving. Neem contact met ons op om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

We werken echt samen met landeigenaren.

En tal van andere partners. Zo planten we regelmatig bomen en draait onze website (server) op 100% hernieuwbare energie.

Investeer in een tiny house

Hidden Cabana biedt nu de mogelijkheid om in het project te participeren. Voor wie op zoek is naar een duurzame investering. Hidden Cabana plaatst de huisjes in de natuur en verhuurt ze via haar platform hiddencabana.com. Geen vakantiepark, maar een kleinschalig initiatief met maximaal vijf cabanas per locatie en gegarandeerde privacy. Het is een perfect uitstapje voor de stadsmens, die echt rust zoekt en graag in de natuur is.

Onze cabana - verplaatsbaar en van alle gemakken voorzien - is door onszelf ontworpen. De bouwer, een lokale partner, heeft al jaren ervaring met het bouwen van kleine huisjes voor de verhuur. Omdat alleen met de allerbeste en duurzaamste materialen wordt gewerkt, zijn de onderhoudskosten minimaal.

De afgelopen maanden hebben wij ons gericht op het vinden van de allermooiste plekjes in de Nederlandse natuur. We hebben daarin de juiste partner gevonden, die ons helpt verantwoord dit ecotoeristisch concept in Nederland neer te zetten. Hidden Cabana ondersteunt de landeigenaar om zijn land te ontwikkelen en tegelijkertijd de natuur in stand te houden. Voor de nieuwe locaties die in het vierde kwartaal van 2023 voorhanden komen, is nog 1 cabana beschikbaar om in te investeren. Later komen er nog meer aansprekende plekken bij.

Meedelen via een investering
Investeren in een tiny house kun je samen met anderen doen, als bedrijf of alleen. Neem hier contact met ons op.

Hidden Cabana staat al in de circulaire top 20 van de provincie Utrecht.

Pers

Wij staan graag klaar om vragen te beantwoorden over Hidden Cabana en onze visie. Neem contact met ons op.