Zelfvoorzienende tiny houses geven een gevoel van vrijheid.

Lees verder...

Natuur is vrijheid

In de Japanse cultuur gelooft men al eeuwen dat Ikigai in de natuur te vinden is, dat zich nog het best laat samenvatten als ‘datgene waarvoor jij ‘s ochtends je bed uitkomt’. De heilzame werking van de natuur komt niet voor niets in steeds meer onderzoeken* naar voren. Minder stress, kleinere kans op ziektes, vermindering van pijn, vermoeidheid en somberheid: wij begrijpen als geen ander de wens van de mens om tijd in de natuur door te brengen.

Hidden Cabana begon met een idee om comfortabel en autonoom op plekken te kunnen verblijven die normaal gesproken ontoegankelijk zijn. Hoe mooi zou het zijn als je met technologie in staat bent om de nacht in de natuur door te kunnen brengen, in een huisje dat van alle gemakken is voorzien, zonder dat je die op enige manier schaadt. Met dit idee gingen wij, Niels en Rogier, aan de slag.

Zo is het idee voor Hidden Cabana geboren. We geloven in de rustgevende werking van de natuur, de enige echte habitat van de mens. Daarnaast genieten we van het vrije leven; het vrije gevoel en met een vrije geest. We streven naar een leven in harmonie met onszelf en met onze omgeving.

Niels heeft Civiele Techniek gestudeerd aan de TU Delft en zorgt ervoor dat de cabin off-grid en zelfstandig kan opereren. Rogier zet zijn kennis in om de cabin en het platform voor de gast zo interessant mogelijk te maken. Samen zijn Niels en Rogier op zoek naar de mooiste plekjes om mensen kennis te laten maken met het vrije en heilzame gevoel dat de natuur te bieden heeft, maar alleen de allermooiste plekjes.

We hopen dat jullie net zo van Hidden Cabana genieten als wij. Hidden Cabana werkt samen met een geweldig team van freelancers, partners en sponsors.

In de natuur zijn heeft zoveel voordelen.

Het stimuleert de geest en stelt je in staat om weer te verbinden met jezelf en de omgeving.