Slim, zelfvoorzienend en duurzaam. De cabin van Hidden Cabana.

Lees verder...

Duurzaam gebouwd.

Om de natuur te respecteren, zetten we alles in om zo duurzaam mogelijke huisjes te bouwen. Onze cabana’s zijn lokaal geproduceerd, met duurzaam hout en natuurvriendelijke isolatie. Door de laatste technieken op ecologisch gebied te gebruiken, kunnen de huisjes volledig off-grid opereren. De elektriciteit komt van zonnepanelen op het dak van de tiny house.

Het huisje beschikt over een watertank voor dagelijks gebruik. Het regenwater wordt opgevangen, gefilterd en hergebruikt. Bij een verblijf van meer dan drie nachten, zorgen we ervoor dat de tank wordt bijgevuld met vers water.

Onze cabana’s beschikken over uitstekende isolatie, en voor de wintermaanden kun je het binnen extra comfortabel en gezellig maken door de pelletkachel aan te steken. Toen we het huisje gingen ontwerpen, hadden we een aantal uitgangspunten. De locaties zijn steeds uniek, maar de cabana is precies wat je ervan verwacht (goed en duurzaam). Waar je ook komt, er is een goed bed (Auping), fijn bad- en bedlinnen (Vandyck), een goede keuken en, net zo belangrijk, een heerlijke douche (met een goede straal).

We moedigen aan om zo duurzaam mogelijk te consumeren.

Zo zorgen we er samen voor dat niet alleen wij, maar ook de volgende generaties zichzelf kunnen onderdompelen in de natuurpracht.